pack-premium-white

Premium White PLUS

Tannblekingssett med behandling i to steg for ekte og synlige tenner i overkjeve og underkjeve. Til hjemmebruk for voksne over 18 år. Absorberer/oksiderer flekker på tennene, samt gir tennene et overfladisk hvitere utseende etter bruk.

Norisma / Merkevarer / Premium White PLUS

Slik virker Premium White PLUS

Tannbleking gjort enkelt! Selv om Premium White PLUS er et avansert produkt er det svært enkelt å bruke. Alt du trenger å gjøre er å tilpasse tannskinnene, behandle tennene i 15 minutter med Steg 1, og deretter 45 minutter med Steg 2. Det anbefales én behandling per måned. Settet inneholder tannblekingsgelé for å gjennomføre to behandlinger.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hvor lang tid tar det før jeg ser resultater?

Det kan variere og er veldig inviduelt. Det anbefales én behandling per måned. Settet inneholder tannblekingsgelé for å gjennomføre to behandlinger.

Fungerer Premium White på plomber, kroner og fasetter?

Nei, beklager. Premium White PLUSS fungerer kun på ekte tenner, og har ingen effekt på diverse kunstige tenner.

Ikke bruk produktet om du nylig har gjennomført tannbehandling eller oralkirurgi (fyllinger, kroner implantater o.l.) for mindre enn tre uker siden.

Hvordan fungerer effekten av Premium White?

Tannblekingssett med behandling i to steg for ekte og synlige tenner i overkjeve og underkjeve. Til hjemmebruk for voksne over 18 år. Absorberer/oksiderer flekker på tennene, samt gir tennene et overfladisk hvitere utseende etter bruk.

Selv om Premium White PLUSTM er et avansert produkt er det svært enkelt å bruke. Alt du trenger å gjøre er å tilpasse tannskinnene, behandle tennene i 15 minutter med Steg 1, og deretter 45 minutter med Steg 2. Det anbefales én behandling per måned. Settet inneholder tannblekingsgelé for å gjennomføre to behandlinger.

Hvor lenge holder tennene seg hvite etter endt behandling?

Det varierer på hva du spiser og drikker og er inviduelt, men vi anbefaler og gi tennene en ny oppfriskning i ny og ne. Derfor vi tilbyr abonnement med automatisk levering med refill-sett annenhver måned.

Hvor lang tid tar det fra jeg bestiller, til jeg har produktet?

Vi bruker Posten og Bring, noe som gir rask levering i hele Norge.

Hva er det viktig å tenke på under tannblekingsbehandlingen?

For å få optimalt resultat er det lurt å unngå fargesterk mat og drikke, som for eksempel brus, kaffe, rødvin, curry og soya, under hele behandlingen. Følg bruksanvisningen nøyaktig.

Kan man bleke tennene selv om man ammer eller er gravid?

Vi anbefaler at man venter med behandling til etter graviditeten og ammingen. Du bør også unngå å bleke tennene om du har tannregulering, dårlig tannkjøtt eller hull i tennene. Rådfør deg med din tannlege om du er usikker på om du har disse problemene.

Hvorfor blir tenner misfarget?

Årsakene er mange. Daglig inntak av fargesterk mat og drikke påvirker våre tenner utrolig mye. Produkter som kaffe, te, tobakk, rødvin, curry og tranebærjuice er bare noen få eksempler. Man må heller ikke glemme at tennene også får en gulaktig tone med alderen.

Har du et annet spørsmål?

Vi setter stor pris på om du kontakter oss, om du har et annet spørsmål. Så gjør vi vårt ytterste for å hjelpe deg!

Ingredienser

Premium White PLUS STEG 1
INGREDIENSER: PHTHALIMIDOPEROXYCAPROIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, AQUA, XANTHAN GUM, MENTHOL, HYDROXYAPATITE, EDTA, POTASSIUM HYDROXIDE.

Premium White PLUS STEG 2
INGREDIENSER: PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, MENTHOL, HYDROGEN PEROXIDE, DISODIUM EDTA.

Kosmetikk

TANNBLEKINGSETTET SKAL DU IKKE BRUKE, OM DU ER: gravid/ammende, har dårlig tannhelse (råtnende tenner, synlige røtter, tannkjøttsykdom), slitasje, tannregulering, gjennomført nylig en oralkirurgi. I enkelte tilfeller kan man oppleve en mindre ising i tennene. Dette vil forsvinne innenfor noen dager etter avsluttet bruk. Om ikke, kan du redusere lengden på blekingen eller øke tidsrommet mellom hver gang man gjennomfører en bleking.

ADVARSEL: Skal ikke svelges, holdes vekk fra øynene, oppbevares utilgjengelig for barn, minstealder for bruk er 18 år gammel.