pack-nutrilashes

Nutrilashes

Et ansikt med fyldige øyevipper er mer tiltrekkende og gir økt selvtillit og et friskere utseende. Nutrilashes stimulerer vippenes røtter og forlenger vekstfasen, slik at du får sterkere og fyldigere vipper. Da vil du oppdage at verden ser bedre ut med lange vipper, og at du får lange blikk tilbake.

Norisma / Merkevarer / Nutrilashes

Slik virker Nutrilashes

Nutrilashes er svært enkelt å bruke, og du trenger bare å legge ett strøk per dag. Serumet påføres akkurat som en vanlig eyeliner nederst på den øvre vippekanten og skal ikke tørkes av. Det er best å ta det på om kvelden etter at du har renset huden rundt øynene. Vent så noen minutter før du påfører de faste hudpleieproduktene dine, og la det virke over natten.

Når du bruker Nutrilashes på brynene, påfører du et tynt lag og lar det virke akkurat som med vippene. Du skal ikke tørke av serumet.

Du kan forvente synlige resultater etter 4–6 uker.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hvorfor velge Nutrilashes?

Nutrilashes stimulerer veksten i hårrøttene og gir sterkere og lengre vipper som varer og gir i tillegg fyldige bryn som gjør det enkelt å nappe til ønsket form. Nutrilashes er et serum som funker og som ikke er overpriset.

Hvor ofte og hvordan bør jeg bruke Nutrilashes på vipper?

Legg 1 stripe per øyelokk, nede ved vippekanten (som en eyeliner) ca. 1-3 mm fra vippenes rot. Dypp applikatorbørsten i serumet 1 gang per stripe/påføring. Sørg for å ikke påføre serumet direkte på vipperøttene, for å unngå at serumet trekker inn i øynene. Serumet påføres hver kveld før leggetid, etter rensing av huden.

Hvor ofte og hvordan bør jeg bruke Nutrilashes på bryn?

Legg minimum 2 striper per bryn, direkte ved røttene. Start gjerne fra oversiden av brynene, da serumet trekker nedover og inn mot røttene. Dypp applikatorbørsten i serumet 1 gang per stripe/påføring. Antall påføringer per bryn kan justeres avhengig av brynstørrelse og hårvekst. Husk å påføre serumet på hud rundt brynene der hvor du ønsker mer hårvekst, selv om du ikke har tydelige hår med røtter. Serumet påføres hver kveld før leggetid, etter rensing av huden, men kan også benyttes hver morgen for enda raskere effekt.

Når kan jeg forvente resultater etter å ha brukt Nutrilashes?

Du kan forvente et synlig resultat etter 4–6 uker.

Hvor lang tid tar det fra jeg bestiller, til jeg har produktet?

Vi bruker Posten og Bring, noe som gir rask levering i hele Norge.

Jeg har veldig tørre vipper og har hørt at det kan bety vitaminmangel. Er det riktig?

Vi vil anbefale at du forsøker Nutrilashes for å se om det hjelper. Har du et vanlig, sunt kosthold og følger de veiledende kostholdsrådene, bør ikke dette gi seg utslag i tørre vipper.

Jeg er veganer

Alle produktene våre produseres i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP), som er retningslinjer for fremstilling av bl.a. kosmetikk. Nutrilashes er et vegansk produkt, og det er ikke testet på dyr.

Ingredienser

Aqua, Ricinus Communis seed oil, Panax ginseng root extract, Vitis vinifera fruit extract, Glycerin, Biotin, P- anisic acid, Cellulose gum, Citric acid, Tocopherol.

Kosmetikk

Kun til utvortes bruk. Sørg for å ikke påføre serumet direkte på vipperøttene, for å unngå at serumet trekker inn i øynene. Serumet påføres hver kveld før leggetid, etter rensing av huden.Ved opplevd irritasjon stans bruken av produktet umiddelbart. Dersom irritasjonen vedvarer, oppsøk lege. Lagres utilgjengelig for barn.