woman

Om oss

Våre produkter er skapt for å kunne bidra i din hverdag, og vi ønsker å hjelpe deg uansett hva din målsetning er. Vi er her for deg.

Norisma / Om oss

Vårt kundeløfte

Just For You. Vårt kundeløfte til deg forplikter.

Over flere år har vi skapt produkter som du vil ha. Vårt fokus har alltid vært å skape de beste produktene tilgjengelig på markedet. Uovertruffen produktkvalitet - kombinert med en leveringstjeneste som er skapt på bakgrunn av kundens ønske, har gjort oss til en foretrukken leverandør i det nordiske markedet.

Vår ledestjerne er å bidra til at du når dine mål, uavhengig av hva de skulle være. Norisma har siden sin fødsel i 2008 vært en støttespiller for våre kunder. Vi bidrar med motivasjon og støtte på veien - og våre kunder, flere tusen i tallet, setter pris på vårt engasjement!

Vårt mål, er at du skal føle at vi her, kun for deg.

dame

Norisma - trygghet i alle ledd

Fra utviklingsfasen- til produktet er i hånden til våre kunder har vi en møysommelig prosess med ansatte som kvalitetssikrer alle ledd. All produksjon skjer iht. Good Manufacturing Practice (GMP) for kosttilskudd og kosmetikk, som er retningslinjer som regulerer fremstillingen (kvalitetskontroll, personalopplæring og testing) av blant annet kosmetikk, kosttilskudd og legemidler. For matvarer produseres de etter den anerkjente BRC standarden, som inneholder lignende krav som GMP men beregnet for matvareproduksjon og er mye strengere enn Mattilsynets påkrevde HACCP system. For våre kunder betyr dette at de med trygghet kan vite at et produkt levert av Norisma holder høy kvalitet.

Vårt mål er å lage virkningsfulle produkter av beste kvalitet, som våre kunder elsker å bruke hver eneste dag

Markus Skoglund, Daglig leder

Se våre merkevarer innen...

4

Kosmetikk og skjønnhet

3

Funksjonell ernæring

5

Kosttilskudd